torstai 5. heinäkuuta 2012

Isäntäperhe!!!

OOOOOOH se tunne kun sain tietää isäntäperheen!<3

Se päivähän oli siis torstai 3.5. kun mulle soitettiin STS:ltä, että mulle on löytyny isäntäperhe Portlandista Oregonista.  Oikeastaan sieltä STS:ltä oli yritetty soittaa jo keskiviikkona, mut sillon en huomannu soittoa ajoissa ja sitten jouduin panikoimaan koko illan, et mitä asiaa niillä olis ollut. Aamulla soitin sitten niille päin ja muutaman puhelun yhdistämisen jälkeen sain oikean ihmisen langan päähän... ja sain kuulla et mulle on löytynyt isäntäperhe!! AAA mä muistan kun mun silmissä sumeni ja en meenannu kuulla mitään mitä siitä perheestä kerrottiin mulle. Koko loppupäivän olin sitten ihan seittemännessä taivaassa ja tutkin vaan kaikkia koulun nettisivuja ja kirjotin sille isäntäperheelle heti sähköpostia.

Oregon<3


Mutta niin mun isäntäperhe asuu siis noin 20 minuutin matkan päässä Portlandin keskustasta. Siihen perheeseen kuuluu äiti, 14-vuotias tyttö ja kaks poikaa (18 ja 22), jotka on jo muuttanu pois kotoa. Ton lisäksi niillä on vielä koira ja jos oikein tajusin niin se Austin on shetlannin lammaskoira. Ne harrastaa teatteria ja tanssimista ja tykkää laulaa yhdessä. Se mun toinen hostveli Jameson muuttaa New Yorkiin edistääkseen näyttelijänuraansa!! :D Sitte se mun hostsisko Katrina harrastaa pohjoismaisia kansantansseja. Toi perhe vaikuttaa niin mun tyyliseltä, huhhuhuh mä ootan niin innolla, että pääsen sinne!

Mun tuleva koulu on Westview HS, joka on noin 2700 oppilaan koulu. Sekin vaikuttaa tosi kivalle! :)

Portland...!


Tässä vielä muutama linkki, jos jotakuta kiinnostaa:

Mun koulu: 
http://www.beaverton.k12.or.us/westview/
Portland:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Portland_%28Oregon%29Ei mulla muuta tällä kertaa!<3

ps. tiedän, liian sekavaa tekstiä! Anteeksi, lupaan parantaa tapani jatkossa..!:D

7 kommenttia:

 1. Vitsi mun sisko oli Washintonin osavaltiossa, Richlandissä ja ne kävi joka toinen viikonloppu Portlandissa, kiva ku pääset sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon ihan innoissani Portlandista, kun oon kuullu siitä niin paljon kaikkee hyvää!:)

   Poista
 2. Toi sun tuleva kotikaupunki vaikuttaa ainaki ton videon perusteella ihan tosi kivalta! Tuolla päin jenkkejä pitää päästä käymään :)

  http://mattilostinny.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon ihan innoissani katellu just kaikkia noita videoita ja kuvia Portlandista. En jaksais enää odottaa et pääsen tonne!

   Kiva blogi sulla muuten, liityin lukijaksi!:)

   Poista
 3. portland on tosi siisti paikka! :) tuli käytyy siel muutaman kerran viime kesän ku olin n. 30 min päässä sieltä to WA:n puolella :P
  jään seuraa sun blogii jos vaik tuttui maisemii näkyis:)ja tää muutenki vaikuttaa niin kivalta blogilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! Yritän sitten kuvailla sulle paljon maisemia sieltä, niin pääset bongailemaan niitä tuttuja maisemia:)

   Poista